social

Rendkívüli

Országos Tisztségviselői Választás - Ideiglenes Választási Eredmények

Az Országos Tisztségviselői Választás ideiglenes választási eredményei megtekinthetőek honlapunkon. További információkért kövessék honlapunkat!

V. Országos Szakmai Verseny 2014

Győztek a Komárom-Esztergom megyei Ápolók!

2014. október 9-én került megrendezésre Budapesten a Lurdy Házban a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara V. Országos Szakmai versenye. A neves zsűriből álló szakmai grémium az Esztergom-Komárom Megyei Dorogi Kórház csapatát találta a legjobbnak. Ők viselhetik egy éven keresztül az “Ápolói hivatás Mestere” címet.A résztvevő 19 csapatból második helyezést ért el a Győri Petz Aladár Kórház csapata, harmadik pedig a gyulai Pándy Kálmán Kórház csapata lett.Gratulálunk a résztvevőknek!
A 2004-ben alapított Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) jelenleg az egyik legnagyobb létszámmal rendelkező és legtöbb szakterületet magába foglaló szakmai kamara. A MESZK a szakdolgozói hivatás gyakorlásával összefüggő ügyekben képviseli és védi a szakdolgozók jogait, valamint képviseli a szakdolgozói kart a hazai és nemzetközi szakmai szervezetekben. Legfontosabb célja, hogy szakmai és etikai támogatást nyújtson a folyamatosan önállóvá váló szakterületek dolgozóinak. Kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy a Kamara társadalmi szerepének és súlyának megfelelő mértékben járuljon hozzá az egészségpolitika alakulásához, és ezen keresztül a lakosság egészségügyi ellátásának javításához.

További sajtóinformáció:
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (Tel.: 1-323-2070, e-mail: meszk@meszk.hu)

Az V. Szakmai Verseny hivatalos sajtóközleménye: itt tekinthető meg