social

Rendkívüli

Választások 2023

Felmérés éles-hegyes eszközök okozta sérülések tárgyában

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjával történő együttműködésben kutatást végez az éles-hegyes eszközök okozta sérülések tárgyában.

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével járuljon Ön is hozzá ahhoz, hogy minél pontosabb képet kaphassunk az aktuális hazai helyzetről.A felmérés eredményei összehasonlításra kerülnek a korábbi hasonló felmérés eredményeivel, e mellett fontos alapot adnak a jövőbeli fejlesztési irányok meghatározásához.

A kérdőív kitöltésére kizárólag online felületen van lehetőség.

Tisztelettel kérjük, legyen segítségünkre az alábbi kérdőív kitöltésével:

A kérdőívet ide kattintva lehet megtekinteni

A felmérés anonim, a válaszadó azonosítását a szoftver alkalmazott beállításai nem teszik lehetővé.

A kérdőív kitöltése kb. 15-20 percet vesz igénybe.

A kérdőív kitöltése nem szakítható meg a beírt adatok elvesztése nélkül, a program nem menti a részlegesen kitöltött kérdőívet, azért, hogy egy számítógépről többen is kitölthessék a kérdőívet.

Egyes csoportmunkát/szervezeti működést támogató szoftverek beépített böngészőiben a sablon kitöltése NEM végezhető el megfelelően, ezért javasoljuk, hogy normál webböngészőben (pl. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera) végezzék el a kitöltést.

A kérdőív kitöltésére 2018. április 10-ig van lehetőség.

A témával kapcsolatosan felmerülő szakmai és technikai jellegű kérdéseiket kérjük, aneves@emk.sote.hue-mail címen jelezzék.

Kérjük, ha tud olyan munkatársról, aki nem kapott ilyen felhívást, de kitöltené a kérdőívet, továbbítsa ezt a levelet számára.

A kérdőívre adott válaszaival Ön is hozzájárul a hazai betegellátás színvonalának és biztonságának emeléséhez.

 

Együttműködését ezúton is köszönjük!

Üdvözlettel:

Dr. Balogh Zoltán

elnök