social

Első bejelentkezés ÚJ HONLAPUNKRA!

Tisztelt Kamarai Tagtársaink!

 

Üdvözöljük Önöket a MESZK megújult honlapján, reméljük, Önök is hamarosan felfedezik az új weboldal nyújtotta előnyöket!

 

 

 

 

 

 

 

 

Információbiztonsági okokból a honlapra történő első belépésekor kérjük kövesse az alábbiakat:

KÉPES ÚTMUTATÓNK IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL: KÉPES ÚTMUTATÓ

  1. Kattintson a honlap jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS gombra.
  2. A megjelenő ablakban kérjük, kattintson az ELFELEJTETT JELSZÓ gombra.
  3. A jelszó visszaállítása ablakban kérjük, adja meg e-mail címét, majd jelölje be a “nem vagyok robot” mezőt és ennek megerősítéseként kattintson a JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁSA gombra. Ekkor a rendszer küld Önnek egy jelszómódosító e-mailt, amely egy aktiváló linket tartalmaz.
  4. Ezt követően kérjük, keresse fel e-mail tárhelyét és nyissa meg a beérkező levelet, és kövesse annak utasításait. Amennyiben nem látja a levelet, érdemes leellenőriznie, hogy az nem került-e a levélszemét mappába.
  5. Az aktiváló link a bejelentkezési felületre irányítja Önt, ahol szükséges lesz megadnia egy új jelszót, melyet a későbbi bejelentkezések során használhat.
  6. Amennyiben az Ön által megadott e-mail cím nem egyezik a tagnyilvántartásunkban szereplővel, abban az esetben a rendszer nem tud Önnek jelszó aktiváló linket küldeni, úgy kérjük, ügyfélfogadási időben vegye fel a kapcsolatot az Országos Hivatal munkatársaival (tel: +36-1-323-2074/1. mellék) vagy írjon e-mailt a hivatal@meszk.hu címre.

 

 

 

 

 

 

 

Értesítjük Önöket, hogy honlapunkon további értesítésig PÉNZÜGYI ADATLAPJUK nem lesz elérhető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Újraindul a MESZK e-Továbbképzési felülete, 2023. április 12-től – a honlapra történő belépést követően – tudnak jelentkezni kurzusainkra is.

Programok/Rendezvények menüpont -> E-továbbképzések almenü: https://oktatas.meszk.hu/ 

Megértésüket köszönjük!