social

Rendkívüli

Országos Tisztségviselői Választás - Végleges Jelölt listák

Az Országos Tisztségviselői Választás végleges jelöltlistái megtekinthetőek honlapunkon. További információkért kövessék honlapunkat!

Nővér - Általános információk

Nővér


Kiadja:Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
Cím:1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76.
Levelezési cím:1438 Budapest, Pf. 350.
Telefon:+36 (1) 323-2070
E-mail: nover@meszk.hu

Felelős Kiadó:
Dr. Balogh Zoltán PhD.
Főszerkesztő / Editor in Chief:
dr. Hirdi Henriett Éva PhD.
Szerkesztők/Editors:
dr. Németh Anikó PhD
dr. Papp Katalin PhD

A Nővér című kiadványban publikálási lehetőséget biztosítunk elsősorban az ápolás szakterületein elméleti/gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek, oktatók, kutatók, hallgatók számára, de szeretettel várjuk az egészségügy más területén tevékenykedő kollégák írásait is. lásd–>Egyszerzős, többszerzős nyilatkozat. Kérdés esetén kérjük,  írjon a nover@meszk.hu e-mail címre.

Eredményes böngészést kívánunk!

A járványügyi helyzet időszakára a Nővér folyóirat online változatát ingyenessé tettük. A papír alapú megjelenés továbbra is térítésköteles (7200 Ft/év). Az folyóiratok kézbesítése folyamatosan, a szokott módon zajlik.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az előfizetéssel nem rendelkező felhasználók is elvégezhetik a lapszámokhoz kötődő 20-20 pontot érő továbbképzéseket. Reméljük, hogy ezzel megkönnyítjük a képzésben résztvevők otthoni tanulását, kutatását valamint a szakdolgozók önképzését, továbbképzését.

A Nővér folyóirathoz tartozó pontszerző tesztek kizárólag belépés után érhetőek el ->https://oktatas.meszk.hu/bejelentkezes/