social

Rendkívüli

Választások 2023

Jótékonysági Dalest

Budapest korábbi helyőrségparancsnoka 1993-ban létrehozta a Budapest Helyőrség Szociális Alapítványt, melynek egyik célja a helyőrségben élő honvédségi nyugdíjasok támogatása valamint az Alapítvány gondoskodási körébe tartozó szép korúak életminőségének javítása.

 

Az Alapítvány – az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárral együttműködve Jótékonysági Dalestet rendez a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban, 2023. május 09-én 1800 órai kezdettel, melyre ezúton tisztelettel meghívom Önt és kísérőjét.

 

A rendezvényen fellép Gergely Róbert énekes

valamint a

 Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar

Péntek János karmester vezetésével,

konferál Kálmán Imre

 

 

A dalest célja az időskorú és vagy  krónikus betegek ápolás feltételeinek javítása, terápiás légmatracok beszerzése és egy ellátásukat végző intézménynek ajándékozása.

Véleményünk szerint a dalest és cél  méltó megünneplése az Ápolói hivatásnak.

A fellépő művészek fellépti díj nélkül vállalták a szereplést, így a dalest ingyenes. Az est folyamán a bejáratoknál elhelyezett urnákba helyezhető, a nézőink lehetőségeihez mért adományok, melyek az alapítványt segítik a kitűzött cél elérésében.

 

A dalest célja a krónikus ellátás fejlesztése, terápiás légmatracok beszerzése.

A dalest ingyenes!

Az est folyamán a bejáratoknál lévő urnákba helyezhető, a nézőink lehetőségeihez mért adományai, melyek az alapítványt
segítik a kitűzött cél elérésében. Díjmentes jegyek igényelhetők a +36 30 364 – 8032-es telefonszámon vagy a
bhsza93@gmail.com email címen.

Amennyiben rendezvényünkön egyéb elfoglaltsága miatt nem tud részt venni, de ügyünket mégis támogathatónak ítéli meg, kérjük, hogy akár a legcsekélyebb összegű
adományát a Budapest Helyőrség Szociális Alapítvány 11713005-20416122 számú számlájára utalni szíveskedjék, a közleményben az „Ápolók Nemzetközi Napja” szöveget feltüntetve

Kapcsolódó dokumentumok