social

Hol érem el a honlapon a digitális tagsági kártyámat?

Mi történt a tagságot igazoló, zöld plasztikkártyámmal?

Ezúton tájékoztatjuk Önt arról, ahogyan a márciusban kipostázott egyenlegközlő levelünkben is olvashatta, hogy 2023. március 1-től a kamarai tagságot igazoló plasztikkártya megszűnt, helyette digitális tagsági kártya lép érvénybe. Így a továbbiakban már ezzel az online kártyával tudják tagságuk érvényességét igazolni.

Mit kell tennem, hogy digitális tagsági kártyát igényeljek?

Minden kamarai tagtársunk részére automatikusan létrehoztunk egy digitális tagsági kártyát a tagkezelő rendszerünkben szereplő adatok alapján, így nem szükséges igényelni digitális tagsági kártyát.

Hogyan tudom elérni a digitális tagsági kártyámat?

Digitális igazolványát a bejelentkezés után, a nevére kattintva, a legördülő fehér menüből a személyes adatok menüpont kiválasztását követően, a tagsági kártya fülön tudja elérni.

Hogyan tudom letölteni az online kártyám, ha nem tudok nyomtatni?

A nyomtatás gombra kattintva kiválaszthatja a nyomtatóknál a mentés pdf-ként lehetőséget, így nyomtatás nélkül is el tudja menteni a dokumentumot.

Hogyan tudom érvényesíteni a kártyámat? Kapok még matricát?

Matricát a digitális átállás miatt természetesen már nem fog kapni. Digitális kártyájának érvényességét az alábbi mezők igazolják:

  • az érvényes felirat,
  • illetve a érvényesség dátuma,

amennyiben látja a zöld színű érvényes feliratot, illetve nem járt le kártyjájának érvényessége, a tagsága rendezett.

Hogyan tudom érvényesíteni a kártyámat a kedvezményeknél?

A kártyát kinyomtatva a fent leírt módon vagy az okostelefonján bemutatva az ügyintézőknek ugyanúgy tudja érvényesítenie MESZK-es kedvezményeit. Partnereink felé jeleztük a változást.