social

Rendkívüli

Választások 2023

Pályázat - MESZK Békés kitüntetések

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Békés Vármegyei Területi Szervezet az egészségügy területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismeréseként

  1. Békés vármegye kiváló szakdolgozója” díj
  2. „Békés vármegye kiváló szakdolgozói közössége” díj
  3. „Békés vármegye alapellátásáért díj”
  4. „Békés vármegye járóbetegellátásáért díj”
  5. „Békés vármegye fekvőbetegellátásáért díj”

 

elnevezéssel pályázatot hirdet. A Díj annak a kamarai tagnak adományozható, aki hívatásának képviseletével az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, az ápolás, gondozás, betegellátás terén magas színvonalú, példaértékű eredményt ért el, valamint kimagasló teljesítményével hozzájárult az egészségügyi ellátás és a szakdolgozói tevékenység fejlesztéséhez.

Évente egyszer ünnepélyes keretek között kerül sor a díjak átadására, melyek oklevéllel és pénzjutalommal járnak. A Díjakra az „Adatlap”-ot a „Támogató nyilatkozat”-ot kitöltve lehet javaslatot tenni minden olyan kamarai tagra, aki a feltételeknek megfelel. Az adatlap letölthető a kamara honlapjáról (www.meszk.hu/területi szervezetek/bekes)

A megadott szempontok alapján javaslatait a Területi Szervezet részére küldheti meg. A Területi elnökség dönt az előterjesztések tekintetében az odaítélésről.

 

Minden Díjra történő felterjesztésre vonatkozik:

 

Beküldési határidő: 2023. június 16.

 

Beküldési formák:

  • Word formátumban
  • az aláírással ellátandó dokumentum esetében scannelt változatban is!

 

Beküldendő: 

  • papíralapon: 5601 Békéscsaba, Pf. 190. levelezési címre.

 

A díjak átadására ünnepélyes keretek között kerül sor 2023. július hó elején. Az időpont egyeztetés folyamatban van, melyről a kitüntetetteket tájékoztatni fogjuk.

Kapcsolódó dokumentumok