social

Rendkívüli

Választások 2023

Pályázati kiírás gyermekek nyári táborozásának támogatására

 

Pályázati kiírás:

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Budapesti Területi Szervezete pályázatot hirdet kamarai tagjainak gyermekei részére kedvezményes nyári táborozáson való részvételre. A tábort az újpesti Xántus János Cserkészcsapat felnőtt cserkészei szervezik és vezetik.

 

A tábor részletei:

Támogatott létszám: 30 fő

Korosztály: 10-14 év

Időpont: 2023. július 03-07.

Helyszín: Teleki Pál Cserkészpark (2146 Mogyoród, Cserkész utca 1.)

Ellátás: teljes ellátás – reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora – napi egyszeri meleg étkezéssel (FONTOS! Laktóz- és gluténmentes étkezésre van lehetőség, azonban egyéb ételérzékenység, diéta esetén a speciális étkezés a tábori körülmények miatt nem biztosítható.)

Szállás: nomád jellegű, sátorokban (sátor biztosított, szükséges felszerelés a hálózsák és a polifoam matrac)

Költség: a tábor önköltsége 10.000.-/gyermek, amelyet a nyertes pályázónak a tábor kezdése előtt 8 nappal kell átutalnia a megadott számlaszámra. A tábor fennmaradó költségét a Budapesti Területi Szervezet fizeti.

 

Pályázók köre:

A kedvezményes táborozás támogatására a Budapesti Területi Szervezet azon tagja nyújthat be elsősorban pályázatot, aki legalább 5 éves kamarai tagsággal rendelkezik, és

1)         eltartott gyermekét, vagy gyermekeit egyedül neveli, vagy

2)         aki olyan nehéz élethelyzetben van, hogy az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a mindenkori minimálbér összegét.

 

Pályázati feltételek:

A pályázat feltétele a géppel kitöltött, nyomtatott és aláírással hitelesített pályázati űrlap, valamint a rászorultságot igazoló dokumentumok 2023. június 13-ig elektronikus úton történő beérkezése.

A pályázat leadásával a nyertes pályázó kötelezettséget vállal a 10.000.- forint/gyermek önrész megfizetésre. A határidőre beérkezett pályázatokat a területi szervezet Elnöksége bírálja el, majd a nyerteseket 5 napon belül értesíti az általuk megadott email címen, és egyidejűleg továbbítja a pályázó kapcsolattartáshoz szükséges adatait a tábor szervezője részére. Ezt követően a szervező felveszik a kapcsolatot a szülővel és egyben részletes tájékoztatást küldenek a táborról.

 

 

A pályázat leadási határideje: 2023. június 13. kedd

A pályázatot a palyazat@meszkbudapest.hu email címre kérjük beküldeni.

 

Kapcsolódó dokumentumok