social

Rendkívüli

Választások 2023

Ilyen volt a SÜRGÉSZ IV. Konferencia

A MESZK Országos Szervezete és Sürgősségi Betegellátás Szakmai tagozata szervezésében került sor június 2-án a IV. Országos Sürgősségi Konferenciára, a Lurdy házban. A konferencia védnöke dr. Takács Péter a belügyminisztérium egészségügyi államtitkára volt, a megjelenteket dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, és Banga Béla Erik, a MESZK Sürgősségi Betegellátás Szakmai Tagozat országos tagozatvezetője köszöntötte.

A 3 különálló szekcióban szervezett előadássorozaton összesen 11 előadást hallgathattak meg a részvevők, minden szekciót kerekasztalbeszélgetéssel zártak. Nyitóelőadásában dr. Zacher Gábor oxyológus, honvéd- és katasztrófa-orvostan szakorvos Mérgezések – Inhalációs sérülések témában foglalta össze a tudnivalókat.  Délelőtt könyvbemutatón is részt vehettek az érdeklődők, amelyen elsősorban a sürgősségi ellátással és a Covid-19 járvánnyal kapcsolatban megjelent könyvek, kötetek és játék-kiadvány kerültek bemutatásra.

A Sürgészen a magas színvonalú szakmaiság mellett idén is szerepet kapott a közösségépítés, az ebédszünet után köszöntötték az eseményen résztvevő LEG-eket is, így például az elsőként regisztrálókat, a három legfiatalabbat, a három legidősebbet, és többek között az OMSZ csapatát, ahonnan 71 fő érkezett a konferenciára.

És, hogy milyen volt a rendezvény? Arról beszéljenek a képek.

 

A galéria a képre kattintva nyitható meg

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => https://meszk.hu/wp-content/uploads/sites/7/2023/06/MESZK_20230602_DA-1-1024x682.jpg
    [alignment] => aligncenter
)