social

Nővér- Karácsonyi Rajzpályázat 2023.

KARÁCSONYI RAJZPÁLYÁZAT 2023.

A 2022. évi pályázat I. helyezettje, Lakatos Anikó, 12. évfolyam, Karcagi SZC Teleki Blanka Gimnázium, Technikum és Kollégium (Mezőtúr) alkotása.

 

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara gondozásában megjelenő NŐVÉR, Az ápolás elmélete és gyakorlata című tudományos és továbbképző szakfolyóirat a hagyományokat folytatva, immár hatodik alkalommal hirdeti meg karácsonyi rajzpályázatát az egészségügyi középfokú szakképzésbe és az egészségtudományi felsőoktatásba járó tanulók/hallgatók körében.

A pályázat részletei:

A rajzok szabadon választott stílusban és tetszőleges technikával (pl. színes ceruza, zsírkréta, festék), színes kivitelben készülhetnek A/4-es méretben.

A pályázat során elkészített műveknek kötődniük kell az egészségügy és a karácsony témakörökhöz egyaránt.

Az alkotásokat beszkennelve (jpg formátumban elküldve) emailben a nover.karacsony@gmail.com címen várjuk. Az e-mailben kérjük feltüntetni az alkotó nevét, évfolyamát, szakát, valamint képzőhelyének nevét. Minden pályázó korlátlan számú képpel nevezhet. A beküldési/beérkezési határidő: 2023. november 25.

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a résztvevők és hozzátartozóik hozzájáruljanak a megadott személyes adataik kezeléséhez a csatolt nyilatkozat kitöltésével és beküldésével.  A pályázaton való részvétellel a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a pályaműveket kiadványaiban, weboldalán a készítő nevét feltüntetve szabadon, szerzői jog érvényesítése nélkül felhasználhassa.

Díjazás: A pályázat nyertesének műve megjelenik a Nővér folyóirat 2023. évi decemberi lapszámában. Ezen felül az alkotó és a képzőintézmény is egy-egy éves Nővér folyóirat előfizetést kap.

 

Dr. Balogh Zoltán PhD     

felelős kiadó

 

Dr. Hirdi Henriett Éva PhD

főszerkesztő

Kapcsolódó dokumentumok