social

Mit nyújt a kamara?

 

MESZK Tag Vagyok! Mit nyújt a kamara?

Biztos felmerült már Benned a kérdés, hogy mit nyújt neked a kamara?

Összegyűjtöttük a legfontosabb szolgáltatásokat, melyekkel kapcsolatban további, részletes információt a kamara honlapján találsz meg!

 

  1. Ingyenes E-továbbképzéseink

Tagjaink számára lehetőséget biztosítunk ingyenes, szabadon választható továbbképzések elvégzésre. E-továbbképzéseink előzetes bejelentkezés alapján, bárhol elvégezhetőek. A tavalyi évben 12 448 fő tagtársunk élt ezzel a lehetőséggel Használd ki a lehetőséget Te is! Bővebben itt tájékozódhatsz róla:

https://meszk.hu/cikk/2023/06/08/jelenlegi-meszk-e-tovabbkepzesek/

 

  1. Rendezvényeink

A Kamara Országos Szervezete, valamint Területi Szervezetei számos szakmai továbbképzést, konferenciát szerveznek, melyen ingyenesen vehetsz részt, és gyűjthetsz továbbképzési pontokat.

Nem kamarai tagok rendezvényeinken 15.000 Ft-tól/fő regisztrációs díj ellenében tudnak részt venni. A jelenléti továbbképzésekről további információt a honlapon találsz.https://meszk.hu/cikk/2024/03/12/meszk-rendezvenynaptar-2024/

 

  1. Segítünk, ha bajban vagy!

Számodra élet- és balesetbiztosítást nyújtunk a CIG Pannónia Zrt. -vel kötött megállapodás alapján. Biztosítási esemény (pl. gyermek-születés, műtéti térítés, kórházi napi térítés, csonttörés, égési sérülés, halál) bekövetkezése esetén a biztosító meghatározott biztosítási összeget térít. Tavalyi évben pl. gyerekszülésre 12 620 000 Ft-ot vagy műtéti térítésre 17 700 000 Ft-ot, összesen 59 500 000 fizetett ki a biztosító kamarai tagjaink részére.

A biztosításról további részletes információt a honlapunkon olvashatsz: https://meszk.hu/cikk/2023/03/03/biztositas/

 

  1. Kedvezményes szolgáltatásaink

Kamaránk partnerségi megállapodást kötött több céggel, szolgáltatóval (pl. Telekom, Vodafone, OTP Bank, Generali Biztosító, Hunguest Hotels), melynek keretében számodra kedvezményekkel érhetőek el bizonyos szolgáltatások. Használd ki Te is ezeket a lehetőségeket!

A kedvezményes szolgáltatásokról további információt találsz honlapunkon!

https://meszk.hu/szolgaltatasok/?class=kedvezmenyekásbörze

 

  1. Állásbörze honlapunkon

Megváltozott az élethelyzeted vagy új szakmai kihívásokat keresel? A kamara ebben is tud segíteni! Honlapunkon több száz, aktuális álláshirdetés közül válogathatsz.

https://meszk.hu/szolgaltatasok/?class=allasborze

 

  1. Munkajogi, szakmai tanácsadás

Hivatásod gyakorlása során felmerülő szakmai- és jogi kérdésekben segítséget kérhetsz kamaránk tisztségviselőitől, munkajogászától.

Felmerülő kérdéseid várjuk a Területi Szervezetek honlapon megadott valamely elérhetőségén vagy a meszk@meszk.hu email címen!

 

  1. Nővér, Hivatásunk folyóirat

A kamara elsődleges feladata a szakmai érdekképviselet, ezen belül szakmai fejlődésed segítése, tudományos kutatásaid támogatása. Ennek érdekében a Kamara számodra ingyenes online szakmai kiadványokat (Nővér, Hivatásunk folyóirat) gondoz. Ezen folyóiratokban lehetőséged van bemutatni kutatási eredményeidet, szakmai munkásságodat valamint, a közlemény elolvasása után, kamarai tagtársaid továbbképzési pontértéket is tudnak szerezni a kamara E továbbképzési felületén.

Hivatásunk: https://meszk.hu/kiadvanyok/?class=hivatasunk

Nővér: https://meszk.hu/kiadvanyok/?class=nover

 

  1. Elismeréseink számodra

A kamarai tagok jelölése alapján a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara ünnepélyes keretek között minden évben több alkalommal is elismeri a kiemelt szakmai teljesítményt nyújtó szakdolgozókat, a szakdolgozói közösség érdekében végzett önfeláldozó munkát. Az elismerések adományozása a kamara tagjainak javaslatai alapján történnek. Kérjük, figyeld felhívásainkat és jelöld kollégádat!

https://meszk.hu/a-kamararol/?class=dijakelismeresek

További információkért kérjük, tájékozódj honlapunkon, kövesd Facebook oldalunkat vagy keress Bennünket és tudd meg, mit tesz még Érted köztestületünk!