Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
szalag

2021. július 24.

 • Kinga, Kincso napja
 • Időjárás
 • 0.1http://www.wundergr.
 • Min / Max: 2 °C / 14 °C
 • Szélsebesség: 31 km/h

Biztonságos kapcsolat.
Ön most már 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a szerverrel. 

Vissza a Főoldalra
Legfrissebb híreink
 • MESZK Csongrád-Csanád Megyei Területi Szervezet Díjátadó Ünnepsége
  2021. 06. 09. - MESZK Csongrád-Csanád Megyei Területi Szervezet

  2021. június 03-án a hagyományainkhoz híven Díjátadó Ünnepség keretein belül átadásra kerültek a Pro Curatio Valetudine (Az Egészség Ápolásáért) és a Szakma Kiválóságáért Díjak, illetve a Semmelweis Napi Oklevelek. 

   

  A díjátadó a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában került megrendezésre. Az ünnepség végén a résztvevők Suhancok táncegyüttes, illetve Ferenczy Orsolya és Szélpál Szilveszter színművészek előadását tekinthették.

   

  Pro Curatio Valetudine Díjat kapott:

   

  Dr. Abebené Bagi Márta megbízott ápolási igazgató

  Csongrád-Csanád Megyei Dr. Bugyi István Kórház Szentes

  1982.08.16. óta a Csongrád-Csanád Megyei Dr. Bugyi István Kórház dolgozója, ahol ápolóként kezdte munkáját. 1984-ben felnőtt szakápolói, majd 1986-ban műtős szakasszisztensi, 1998-ban diplomás ápolói végzettséget szerzett. A sebészeti osztályon a műtő nélkülözhetetlen tagjaként hosszú évek óta főműtősnőként dolgozik. 2014-ben endoscopos asszisztensi képesítést is szerzett, e mellett hatékonyan részt vesz intézményünk belső auditori ellenőrzésben. 2018. óta megbízott ápolási igazgató, mely a jelen járványügyi helyzetben nagy próbatétel elé állította. Szakmai feladatai mellett, vezetői rátermettségével, jó kapcsolatot ápol valamennyi részleg dolgozójával.

   

  Gáspár Csabáné gyermekorvosi asszisztens

  Házi gyermekorvosi rendelő

  1969. július 01-én kezdett el dolgozni a Szombathelyi Markusovszky Kórházban, majd Budapesten folytatta gyermekápolói munkáját. 1972-ben került a Szegedi Gyermekklinikára. 1982-1995-ig az ápolónő képzésben végzett oktatói, szervezői tevékenységet. 1995-től a mai napig folyamatosan dolgozik házi gyermekorvosi asszisztensként a Tisza Lajos körúti gyermekrendelőben. Két generáció nőtt fel oltalmazó szárnyai alatt. Nyugdíj mellett is aktívan dolgozik, kitart választott hivatása mellett. A Gyermekekkel, Szülőkkel rendkívül empatikus, türelmes. Több évtizedes szakmai, és élettapasztalatával a Szülők, Gyermekek, és a Vele dolgozó orvos biztos támasza. A szó legjobb értelmében nagybetűs EMBER, mindenki Márti nénije!

   

  Gyengéné Tarnawa Gabriella audiológiai szakasszisztens

  Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ – Makó

  Gyengéné Tarnawa Gabriella 1986-ban a makói Juhász Gyula Szakközépiskola egészségügyi tagozatán érettségizett. 1986-tól 2004-ig a deszki Mellkasbetegségek Szakkórházában dolgozott légzésfunkciós asszisztensként. 2004 óta a makói kórházban dolgozik a fül-orr-gégészeti és audiológiai szakrendelésen asszisztensként. A MESZK-et megalakulása óta segíti. 2008-2019 a MESZK Makói Helyi Szervezet alelnöki tisztségét töltötte be. Személyiségéből adódóan kivívta a betegek, a munkatársai és a kamarai tisztségviselők tiszteletét és szeretetét.

   

  Hercegné Szendrei Erika osztályvezető ápoló

  SZTE SZAKK Pszichiátriai Klinika

  Hercegné Szendrei Erika 35 éve kezdte el egészségügyi pályafutását Kazincbarcikán a szülészeti osztályon, szülésznőként. 27 éve dolgozik a SZTE Pszichiátriai Klinikán, ahol jelenleg osztályvezető ápoló. 2013-ban, illetve 2018 októberétől 2020 decemberéig a klinikai vezető ápolójaként tevékenykedett. A betegellátás során nyújtott szakmai tevékenységét nagyfokú elkötelezettség, betegcentrikus gondolkodás, odafigyelés jellemzi. A vezetői képességét jól példázza, hogy a COVID-19 járvány alatt a Pszichiátriai Klinika sokszoros költözését a betegbiztonság megtartásával képes volt levezényelni. A kollégákkal és hozzátartozókkal egyaránt jó kapcsolatot ápol, kommunikációja kiváló.

   

  Rekötye Lajos Zoltánné röntgenasszisztens

  SZTE SZAKK Radiológiai Klinika

  Alázatos, a betegekért dolgozó kolléga, aki sürgősségi radiológia kiemelkedő tagja, egy olyan csapat részese, akik a nap 24 órájában a betegek ellátását végzik. Mi sem mutatja jobban elkötelezettségét, mint hogy 39 éve van a szakmában.

  Hatalmas feladatot vállal magára azzal, hogy a jövő nemzedékét képezze, tanítja, maximális erőbedobással, hatalmas interaktív tananyaggal és fáradtságot nem ismerő lelkesedéssel, sokszor 24 órás ügyelet után. Évek óta a szakmai vizsgabizottság tagja. Mindemellett kongresszusok, kötelező szakmacsoportos továbbképzések állandó, lelkes résztvevője, előadója, számos kongresszusi díj nyertese.

   

  Sipos Angéla osztályvezető főnővér

  SZTE SZAKK Belgyógyászati Klinika

  Angéla a vezetői teendőit, több mint húsz éve látja el, kellő határozottsággal, alkalmazkodással és szakmai tudással. A munkaszervezés kapcsán felmerülő problémákat mindig gördülékenyen, a kollektíva szellemiségét előtérbe helyezve oldja meg. Oktatói tevékenységet is végez, melynek színvonalát jól mutatja, hogy a tanulók szívesen választják munkahelyüknek osztályát. Fáradhatatlanul törekszik a megfelelő munkamorál kialakítására orvosok és szakszemélyzet tekintetében is. A közvetlen betegellátásban végzett kiváló munkáját jól példázza a betegtől érkezett köszönő levelek sokasága.

   

  Somogyi Katalin citológus szakasszisztens

  Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ – Hódmezővásárhely

  Somogyi Katalin kiemelkedő szakmai munkát végez, több mint 30 éves szakdolgozói tapasztalattal rendelkezik. Többek között csecsemő- és gyermekgondozói, általános laboratóriumi asszisztensi, foglalkozás-egészségügyi szakápolói, illetve citológiai szakasszisztensi végzettséggel is rendelkezik. Utóbbi két szakterületen a mai napig aktívan tevékenykedik.

  2010. óta a Patológiai Osztály megbízott vezető asszisztense. Vezetőként is aktívan bekapcsolódik az osztályos munkába. Részt vesz az osztályra érkező mind középiskolai, mind egyetemi hallgatók irányításában, oktatásában. Megszerzett tudását szívesen adja tovább az érdeklődő tanulóknak.


  Szakma Kiválóságáért Díjat kapott:

   

  Aranyász Krisztián részlegvezető gyógytornász

  Csongrád-Csanád Megyei Mellkasi Betegségek Szakkórháza

  2006-ban a gyógytornász diploma megszerzése után rögtön álláslehetőséget kapott a Csongrád Megyei Mellkasi Betegségek Szakkórházában. Azóta is ennek az intézménynek a hű dolgozója, 2018 óta pedig az intézmény fizioterápiás részlegének vezető gyógytornászaként, több kollégájának tevékenységét is koordinálja, segíti. Munkáját motiváltan és azóta is töretlen lendülettel végzi. A betegek rehabilitációját barátságosan, de határozottan menedzseli, minden pácienssel jó kapcsolatot tud kiépíteni. Emellett a szakdolgozói utánpótlás nevelésben fontos szerepet vállal, egyrészt a gyakorlatos hallgatók oktatásában, másrészt pedig szakdolgozati konzulensként.

   

  Bakó Pál mesteroktató

  SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

  Munkájában elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen. Minőségi szakmai munkát végez, kollégái követendő példának tartják. Az osztályon gyakornokok és új dolgozók (be)tanítójaként részt vesz a következő generáció képzésében. Munka mellett elvégezte a mesterképzést. Kedves, szűkszavú, alázatos ember. Tanításkor következetes, humoros, alapos, teret ad a biztonságos gyakorlásnak és lehetőséget ad a kérdezésnek.

  Egyike azoknak, akikre fel lehet nézni mind szakmai mind emberi szempontból.

   

  Biróné Mészáros Edit főnővér

  Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ – Hódmezővásárhely

  Biróné Mészáros Edit 2001. július 01-óta dolgozik diplomás ápolóként Hódmezővásárhelyen a kórház belgyógyászati ambulanciáján.

  2012-ben az újonnan megnyílt sürgősségi osztályra került, először itt főnévér helyettesként, majd 2019-óta főnővéri pozícióban. Alázatos a munkája iránt, odafigyel dolgozóira, 40 fős csapatot irányít. A betegellátás mellett szívügyének tekinti a jövő nemzedék oktatását. Folyamatosan részt vesz nővér és orvos gyakorlati képzésekben. Ebben a gondterhelt időszakban fáradhatatlanul szervezi, irányítja a betegellátást. A sürgősségi osztály számára nem csak egy hely, nem csak egy munka, hanem az élete része.

   

  Ökrös Lászlóné ápoló

  D.I Home Otthonápolási Szolgálat

  Munkáját mindig maximális odafigyeléssel, szakértelemmel, alázattal látja el függetlenül attól, hogy milyen nehéz feladatot kell ellátni. Ha a beteg körülményei azt igénylik, önzetlenül, munkakörében előírtakon felül is segíti. Nincs olyan időpont, nincs olyan terület, nincs olyan beteg, akit nem vállal el.

  A Covid- 19 járvány ideje alatt életkora ellenére, külön engedéllyel dolgozott és jelenleg is dolgozik. Aktívan részt vesz az ápoló hallgatók szakmai gyakorlatának levezetésében. A Szegedi Hospice Alapítvány munkáját önzetlenül segítve a rendezvényeken aktívan részt vesz, kiemelkedő közösségi munkát végezve.

  Ibolya jelenség. Mindig tele energiával, mindig mosolyog. Ebből az életerőből, derűből, energiából kapnak családtagjai, betegei, munkatársai.”

   

  Semegi Margit osztályvezető ápoló

  SZTE SZAKK Sebészeti Klinika

  Közel négy évtizede segédápolóként kezdte pályafutását a Sebészeti Klinika Érsebészeti Osztályán, ahol jelenleg is dolgozik.

  Szakmai felkészültsége és a közösségi munkában végzett szervezői tevékenysége példaértékű.

  Egyénisége, optimizmusa biztonságot ad a betegeknek és a körülötte dolgozóknak.

  Jó vezetői magatartását a közösség formálása, aktivizálása, összefogása jellemzi. Ápolói ismereteit gyarapítva rövid időn belül a pálya elhivatottja lett. A fiataloknak is átadja tudását és klinikai ápolói tapasztalatait. Folyamatosan részt vesz a szakdolgozók utánpótlásának nevelésében, oktatásában.

   

  Sütő Ágota vezető aneszteziológiai szakasszisztens

  SZTE SZAKK Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet

  Vezetőként nagyon fontos számára a betegek elégedettsége, a magas fokú szakmai színvonal, az új eszközök és technikák bevezetése illetve alkalmazása. Munkája során törekszik a közösség összetartására, a munka jó hangulatban történő végzésére. Az oktatást a jövő nemzeték szakmai nevelését szívügyének tekinti, ezért hosszú évek óta tevékenykedik gyakorlatvezetőként és elméleti oktatóként is. Az oktatás során kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a hallgatók a gyakorlatban is megtapasztalhassák azt, amit az elméleti órákon elsajátítottak.

    

  Szakács Anikó osztályvezető főnővér

  SZTE SZAKK Belgyógyászati Klinika

  Békeidőben a Belgyógyászati Klinika oszlopos tagja, de a pandémia alatt a Járvány Ellátó Központ piros osztályán dolgozik. Rendkívüli a kommunikációs képessége, mindig egyenes, és igazságos döntést hoz. Szakmailag rendkívül felkészült és nem csak elméleti síkon, de gyakorlatban is sokat tanulhatunk tőle. Betegellátás során elsősorban a betegek igényeit veszi figyelembe.

  A rendkívüli helyzet, rendkívüli munkavégzést igényel. Nagy türelemmel segíti az átvezényelt munkatársak betanulását, beilleszkedését.

   

  Szolnoki Erika főnővér

  Csongrád-Csanád Megyei Dr. Bugyi István Kórház

  A betegekkel különösen jó kapcsolatot tud kiépíteni, elméleti és szakmai tudását a munkájában jól kamatoztatja. Az osztály kollektívájával, régi és új dolgozókkal példaértékű a magatartása.

  Az egészségügyi gyakorlatvezetői képesítés mellé licenc vizsgát tett a gyakorlatvezetői oktatáshoz. Feladatai közé tartozik az orvostanhallgatók ápolási gyakorlatának koordinálása is.

  10 éve vizsgaszervezőként vesz részt a gyakorlatra érkező tanulók oktatásában és vizsgáztatásában. Több alkalommal vett részt a MESZK által szervezett szakmai versenyen, ahol előkelő helyezést ért el csapatával.

   

  Semmelweis Napi Oklevelet kapott:

   

  Benkovics Irén Margit védőnő – SZTE SZAKK Védőnői Alapellátási Egység

  Fodorné Szűcs Ildikó CT-MR operátor szakasszisztens – SZTE SZAKK Radiológiai Klinika

  Gódorné Tóth Zsuzsanna körzeti ápoló – Házi felnőttorvosi rendelő

  Hajdúné Bujáki Edit szakasszisztens – Dr. Szarka Ödön Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény

  Horváth Ádám intenzív terápiás szakasszisztens – SZTE SZAKK Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet

  Huszka László osztályvezető főnővér – SZTE SZAKK Belgyógyászati Klinika

  Karácsonyi Szilvia asszisztens – Házi gyermekorvosi rendelő

  Kocsis Mónika vezető szakasszisztens – SZTE SZAKK Sebészeti Klinika

  Kókai Tiborné vezető asszisztens – Csongrád-Csanád Megyei Dr. Bugyi István Kórház

  Lukácsevity Márta helyettes osztályvezető – SZTE SZAKK Pszichiátriai Klinika

  Mészáros Sándorné haematológiai szakasszisztens – Csongrád-Csanád Megyei Dr. Bugyi István Kórház

  Pap Zsuzsanna gyógyszertári szakasszisztens – Kamilla Patika Mindszent

  Sebőkné Fodor Andrea körzeti ápoló – SZTE Családorvosi Intézet - Foglalkozás Egészségügyi Szolgálat

  Szenténé Őri Margit ápoló – SZTE SZAKK Sebészeti Klinika

  Szügyi Andrásné ápoló – Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ

  Talpai Szandra gyógyszertári szakasszisztens – SZTE SZAKK Központi Gyógyszertár

  Tóth Erzsébet osztályvezető – SZTE SZAKK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika

  Tóth Katalin helyettes vezető ápoló – SZTE SZAKK Pszichiátriai Klinika

  Vargáné Horváth Edit Mária laboratóriumi vezető asszisztens – SZTE SZAKK Központi Gyógyszertár

   

  GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK!

Vissza

Kérjük tagjainkat, hogy nyilvántartott adataikat ellenőrizzék, és a hibás, vagy idejétmúlt adatokat javítsák!

Adatfrissítés

Magyar Szakmai Kamarák Szövetsége
Kedvezmény-ajánló


Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31