Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
szalag

2021. augusztus 5.

 • Krisztina napja
 • Időjárás
 • 0.1http://www.wundergr.
 • Min / Max: 2 °C / 14 °C
 • Szélsebesség: 31 km/h

Biztonságos kapcsolat.
Ön most már 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a szerverrel. 

Vissza a Főoldalra
MESZK-ért DÍJ

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara kitüntetést hozott létre azon tisztségviselői, ügyintéző szervei nem tisztségviselő tagjai, képviseleti szervei tagjai munkájának elismerésére, akik emberi magatartásukkal, szakmai elkötelezettségükkel példaképül állíthatók, valamint társadalmi érdekérvényesítő tevékenységükkel, helytállásukkal méltán vívták ki kollégáik és a társadalom elismerését, és ezzel növelték a MESZK presztízsét.

Minden évben 6 fő kollégánk részesül MESZK-ért Díj elismerésben.

A díjak Varga Gyöngyvér üvegtervező művész alkotásai.

A fiatal tervező a Moholy - Nagy Művészeti Egyetemen szerzett diplomát 2014 tavaszán. Hallgatóként az Astellas Díj Az év Orvosa 2010 díjpályázat első helyezettje volt.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara számára tervezett díjak fő motívuma a görög kereszt, mely szimbólum univerzális jelként kapcsolódik az egészségügyhöz. A kereszt motívum mely a Kamara logójában is megtalálható az üvegből készült tárgyakon plasztikusan jelenik meg, ezáltal a tárgyak formája letisztult és elegáns.

Dokumentum címe

Típus

Publikálva

Publikus dokumentumok

Tájékoztató pályázási időszakrólpdf2021.07.05.

MESZKért Díj 2020.
CSÉPLEŐ VIKTÓRIA, a Nagykőrösi Rehabilitációs Szakkórház és Rendelőintézet ápolási igazgatója, aki rehabilitációs szakterületen közel 20 éve dolgozik töretlen lendülettel. A MESZK Megyei Helyi Szervezet küldötte, az Országos Felügyelő Bizottság tagja. A munkatársak irányában kiváló érdekérvényesítő és szervezőképeséggel rendelkezik. Kimagasló a szakmai elkötelezettsége, vezetői munkájára megbízhatóság és precizitás jellemző. A MESZK Pest megyei területi szervezetének elismert tagja.
SZERECZ ZSUZSANNA, Tápolási igazgatóként fejezte be több évtizedes kiemelkedő szakmai tevékenységét. Évtizedes odaadó támogatásának eredménye, hogy a nagyatádi helyi szervezet a legaktívabb Somogy Megyében. A területi szervezet Etikai Bizottság elnökének választották. Jellemző, e tevékenységet is lelkiismeretesen, kellő szakértelemmel és a vezetői tapasztalatait beépítve végzi.

A szakma képviselőjeként országos elismertségre tett szert, embersége, pozitív életszemlélete példaértékű, nemcsak az ápolásvezetők, hanem kollégái körében is.
POGONYINÉ KISS IRÉN, A MESZK 2004-es megalakulása óta, több mint 15 éve a Heves Megyei Területi Szervezet elnöke. Az egri Markhot Ferenc Oktatókórház Pszichiátriai osztályáról 44 év munkaviszony után vonult nyugdíjba. Tájékozottsága, sokoldalú személyisége miatt nagyon jól irányítja a területi szervezet kamarai életét. Aktív, problémamegoldó feladatokat bátran felvállaló vezető. Kiváló kapcsolatot ápol a Megye Intézményeinek menedzsmentjeivel. Odaadásával ösztönzi a fiatalok pályán maradását.
NAGY GÉZA, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház ápolási igazgatója. MESZK Megyei Szervezetének Területi Elnöke. Fontosnak tartja, hogy a tagok érezzék a MESZK - hez való tartozás előnyeit. Ezeket különböző programok, szolgáltatások bevezetésével és azok megvalósításával érte el. Maximalista, empatikus és széles látókörűen végzi munkáját. Fontos számára a mások érdekének képviselete, a Kollégái elismerése és a csapatmunka. Ösztönöz és motivál, egy példakép a kollégái körében.
DR. JUHÁSZNÉ BORDÁCS VERONIKA, Vera 40 éve a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház vezető ápolója, diplomás ápoló. Pozitív hozzáállására, segítőkészségére és szakmai tudására elismeréssel és tisztelettel tekint a kórház minden dolgozója. A Szakdolgozói Kamara tisztségviselője, 8 évig általános alelnök, 1 éve fekvőbeteg-ellátásért felelős alelnök, küldött. Kamarai munkája során a szakma és az egészségügyi dolgozók érdekeit maximálisan és nagy hozzáértéssel képviseli. Gratulálunk!
MENNER LÁSZLÓNÉ, diplomás ápoló, a Vaszary Kolos Kórház főnővére. Hosszú évek óta küldött, a helyi szervezet alelnöke, majd elnökeként segíti a kamara munkáját. Az országos szervezet szavazatszámláló bizottságának elnöke. A területi oktatási bizottság elnökeként a helyi és területi szakmai verseny lebonyolításában, továbbképzések szervezésében aktívan szerepet vállal. A területi szervezet meghatározó személyisége, vélemény nyilvánítása, tevékenysége, közösségi magatartása példaértékű, a tagság körében tisztelt és elismert.
MESZKért Díj 2019.
FÜVESNÉ HORVÁTH KATALIN betegedukációs koordinátor, egészségügyi szakoktató. A Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet dolgozója. Nagy szakmai tapasztalattal és irigylésre méltó tudással végzi elméleti és gyakorlati oktatói munkáját, szem előtt tartva a hallgatók érdekeit, szakmai fejlődésüket. Az évek során megszerzett tudását, elméleti és gyakorlati ismereteit egyaránt jó pedagógiai eszközökkel tudja tovább adni. Számos szakdolgozót segített az ápolói hivatás szépségeinek megismerésében, a szakmai ismeretek elsajátításában és sikeres szakmai vizsga letételében. Maximálisan elkötelezett az ápolói hivatás iránt, melyet jó érzékkel ad tovább tanulóinak, hallgatóinak. Önzetlenül segít minden hozzá fordulónak. Hatékony kommunikációs készségének köszönhetően a problémákat, konfliktusokat mindenki számára megnyugtató módon tudja rendezni. Mind emellett a Budapesti Területi Szervezet IX. kerületi Helyi Szervezetének alelnökeként, aktív szerepet vállal a MESZK munkájában, annak szervezésében. Kollégái és hallgatói egyaránt szeretik és tisztelik szakmai tudásáért, emberségességéért, végtelen empátiás készségéért.
MÉSZÁROSNÉ HAKUCSÁK ERIKA Több évtizedes, magas szintű ápolásvezetői szakmai munkáját alaposság, precizitás jellemezte, amelyet mindenkor a hivatása iránti alázattal végzett. Rendkívüli kommunikációs készségével, emberi hozzáállásával a közvetlen munkatársai és a területi szervezet valamennyi szakdolgozójának tiszteletét is kivívta. A karcagi kórház ápolási igazgatójaként vonult nyugdíjba. A MESZK megalakulásában aktívan közreműködött. A MESZK Jász-Nagykun-Szolnok megyei területi szervezetének általános alelnöke. Határozottsága, szakma iránti tisztelete, elhivatottsága példa értékű. Méltó az elismerésre.
SCHISZLER GYÖNGYI ERZSÉBET diplomás ápoló, aki 1982 óta dolgozik a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Csecsemő és Gyermek Osztályán. 31 évesen lett a szakdolgozók vezetője. 2004 óta a kamara alakulásában és átalakulásában aktívan részt vett, azóta, mint területi és országos küldött és etikai bizottsági tag tevékenykedik és segíti a MESZK Somogy Megyei Területi Szervezet munkáját. Szakmai és gyakorlati munkája kiemelkedő, felelősségtudata példaértékű. Jó kedvvel és kiváló problémamegoldó képességével mindig magával ragadja a környezetében dolgozókat.
SERES JUDIT ERZSÉBET A Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház ápolási igazgatója. 32 éve dolgozik az egészségügyben, szakmai hozzáértéssel és kiváló kommunikációs készséggel látja el feladatát. Szakmai felkészültsége, vezetői magatartása, emberi hozzáállása egyaránt kimagasló. Kiemelkedően képviseli a szakdolgozók és a kórház érdekeit. Tevékenysége nemcsak szakmai területen kiemelkedő, a közösségért végzett munkájáért is méltó elismerést érdemel. Több évtizedes ápolói gyakorlata, ápolásvezetői jártassága, az oktatásban szerzett tapasztalatai, a minőségi egészségügy iránt való elkötelezettsége nagymértékben hozzájárult az ápolói hivatás presztízsének növeléséhez.
SIPOS ÁGNES fekvőbeteg-ellátási alelnök. 2011-ben megválasztották a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezet fekvőbeteg-ellátási alelnökének. Az elmúlt, közel 8 évben több szabályzat rendszeres karbantartását végezte, a honlap kapcsolattartója, a Szociális Alap Döntés-előkészítő Bizottságának vezetője, a megyei versenyek szervezője és bonyolítója. Nagy lelkesedéssel készítette el Kossuth Zsuzsanna életét feldolgozó kiadványt. Vizsgaelnök és kamarai vizsgabizottsági tag. Bármilyen feladat van, ha munkahelyi elfoglaltsága miatt „senki nem ér rá”, Ő biztosan. Rendkívül sok időt és energiát fordít a kamarai feladatok elvégzésére. Nagy teherbíró képességű, lelkes, a kamarai munka oszlopos tagja. Szakmai élete során, a ranglétrát végig járva segédápolóként, majd szakápolóként kezdett dolgozni. A pszichiátrián 17 évig volt főnővér. Átszervezést követően nyugdíjazásáig a minőségfejlesztést végezte a kórházban. Rendkívül széleskörű szakmai tapasztalata, tudása, szakmai ismeretei egész munkássága során egy magas színvonalú ellátást biztosított minden munkaterületen, ahol megfordult. Még ma is folyamatosan képzi magát. Hiszi azt, hogy élethosszig tartó tanulással saját szakmai fejlődése biztosítható és a nyugdíjazás nem jelenti a szakmai élet végét.
SZABÓ PÉTERNÉ egyetemi okleveles ápoló. Piroska a MESZK Vas megyei Területi Szervezet Elnökeként igazi, elkötelezett vezetőként képviseli a tagságot. Mindezen túl ápolásvezetői munkaköre mellett a szakdolgozók önképzését támogató alapítvány képviselőjeként az oktatás, továbbképzés anyagi támogatása fontos feladatát képezi. Ő maga is több egészségügyi szakképesítéssel rendelkezik, és nyitott az új ismeretekre szakterületének újdonságaira egyaránt. Közösségi ember lévén nagy lelkesedéssel és kitartással képviseli a szakdolgozók érdekeit, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara célkitűzéseit. Éves kamarai programjaik kialakításánál megkülönböztetett figyelmet szentel a szakdolgozók szakmai fejlesztésére, szabad idejük hasznos és kellemes eltöltésére, az ápolói, szakdolgozói hivatás népszerűsítésére, elismertetésére. Jó kapcsolatokat ápol a társszervezetekkel, a megyei egészségügyi intézményekkel, minden olyan szervezettel, amelyekkel összefogva a kamarai munkát eredményesebben lehet ellátni. Innovatív gondolkodású, ami nagyban segíti a változatos programok, feladatok megvalósulását. Higgadt, megfontolt kommunikációjával bizalmat ébreszt és bátorít, ezzel is kiérdemelve környezete elismerését és nagyrabecsülését.
SZŰCSNÉ BALOG ANDREA diplomás ápoló. 1991. óta dolgozik a Nagykőrösi Rehabilitációs Szakkórház és Rendelőintézet Kardiológiai Rehabilitációs Osztályán, mint ápoló. Ez idő alatt bizonyosságot tett rátermettségéről. 2003-ban diplomát szerzett, közel 2 évtizede a Kardiológiai Rehabilitációs Osztály osztályvezető főnővére. Valamennyi dolgozó munkáját elismeri, tiszteli, szereti. Kollégáinak szívesen segít akár szakmai, akár magánügyi problémák megoldásában. Példaértékű a munkához való hozzáállása. Rendezvények szervezésében, valamint lebonyolításában, szakmai versenyeken rendszeresen részt vesz.Aktívan részt vesz a MESZK Pest Megyei Területi Szervezete működtetésében, véleményezési anyagok elkészítésében. Hosszú évek óta küldöttként képviseli területét. Munkája nélkülözhetetlen, szakmai tudására, szervezőkészségére, jó problémamegoldó képességére bármikor számíthatunk.
MESZKért Díj 2018.
DR. ISTÓKNÉ DR. PUSKÁS ANDREA a MESZK Budapesti Területi Szervezet jogásza, titkárságvezetője, aki szakmai munkáját 1991-ben kezdte ápolóként, majd főiskolai és egyetemi végzettséget szerzett. Főnővérként és ápolási igazgatóként is dolgozott. A szakmai köztestület megalakulása után a Budapesti Területi Szervezet létrehozásában aktívan vett részt, területi elnök lett. 7 évig segítette a szervezet munkáját. Jelenleg a területi szervezet irodavezetőjeként - jogi végzettségének is köszönhetően - sokoldalú segítséget tud nyújtani a kamarai tisztségviselőknek és tagoknak. Emberi helytállása, szakma szeretete, precíz munkavégzése kiemelkedő.
GAÁL MÁRIA vezető ápoló. Több évtizede tagja az egészségügyi szakdolgozói társadalomnak, ápolói beosztástól az ápolási igazgatói munkakörig látta el feladatait. A Szakdolgozói Kamarában igen aktív, helyi elnökként, majd fekvőbeteg ellátásért felelős alelnökként vett részt a szakmai érdekérvényesítő munkában. Élettapasztalatával, megfontoltságával, tanácsaival segíti a fiatalok pályán maradását. Hivatástudata példaértékű.
HRABOVSZKY GYÖRGY az Orosházi Kórház osztályvezető főápolója, aki munkáját 25 éve kezdte. Felnőtt szakápolói, aneszteziológiai szakasszisztensi, diplomás ápolói, majd egyetemi okleveles ápolói végzettséget is szerzett. Kórházában több területen látott el középvezetői feladatokat. Szakmai tudását elméleti oktatóként adja át. Folyamatosan keresi a lehetőségeket a szakmai fejlődésre. A MESZK Békés Megyei Szervezet elnökségi tagjaként munkája nélkülözhetetlen, szakmai tudására, szervezőkészségére, jó problémamegoldó képességére bármikor számíthatnak.
KALÓ MÁRIA KATALIN a Miskolci Egészségfejlesztési Intézet iskolavédőnője, alapellátásáért felelős alelnök. A megalakuló első területi elnökségnek nem tisztségviselő elnökségi tagjaként egy új szervezet elindulását segítette. Hosszú évek óta küldöttként képviseli területét. Korábban az Országos Választási Bizottság elnökeként szervezte, bonyolította az országos választásokat, óvta azok tisztaságát. Megbízható, elkötelezett tagja és vezetője kamaránknak. A területi szervezet meghatározó személyisége, a tagság körében tisztelt és elismert.
PREINER ILDIKÓ a Hévízgyógyfürdő Reumakórház osztályvezető főnővére, a Zala megyei szervezet fekvő-beteg ellátási alelnöke. Vélemény nyilvánítása, kommunikációja, tevékenysége, közösségi magatartása példaértékű. Aktívan részt vesz a megyei kamara működtetésében, véleményezési anyagok elkészítésében, az országos szakmai versenyekre rendszeresen ő kíséri a megyei csapatot, kérdőívek kitöltésében, rendezvények toborzásában, lebonyolításában is nagyon aktív.
SZEKERESNÉ IZSÁK MARGIT intézetvezető ápolóként vonult nyugdíjba. 6 éve elnöke a MESZK Baranya Megyei Területi Szervezetnek. Rendkívül sokoldalú személyisége miatt nagyon jól irányítja a Területi Szervezet kamarai életét. Aktív, innovatív feladatokat bátran felvállaló, közösségi személyiség. Problémamegoldó és kapcsolatteremtő képessége rendkívüli. Jól gazdálkodik a Területi Szervezet vagyonával. A költségvetési mérleg mindig pozitív egyenleget mutat. Szakmai tevékenysége, kreatív alkotó munkája és személyisége alapján méltó e díjra.

Kérjük tagjainkat, hogy nyilvántartott adataikat ellenőrizzék, és a hibás, vagy idejétmúlt adatokat javítsák!

Adatfrissítés

Magyar Szakmai Kamarák Szövetsége
Kedvezmény-ajánló


Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31