social

Rendkívüli

Választások 2023

Általános információk

Képalkotó Diagnosztikai

Tagozatunk a képalkotó diagnosztika területén tevékenykedő szakdolgozók közössége. A helyi szervezetek szakmai küldöttei révén a tagozaton belül a szakmai képviselet országos szintű. A szakmai tagozati küldöttek révén a tagozat szavazati joggal képviselteti magát a MESZK Országos Küldöttközgyűlésében is.

Célunk a szakmai tudományos tevékenység fellendítése, továbbképzések szervezésével a szakmai ismeretek folyamatos bővítésének elősegítése, a szakmai érdekek érvényesítése, a szakdolgozók folyamatos informálása. A tagozat feladatait a kamara alapszabálya rögzíti.

A tagozat szervezésében 2012. óta minden évben megrendezésre kerül a Radiológia Kvíz & Játék Radiográfusoknak szakmai játékos csapatverseny, mely kiváló alkalmat biztosít a szakmai ismeretek felfrissítésére, új ismeretek szerzésére, és nem utolsó sorban egy jó hangulatban eltöltött nap során új barátságok, szakmai együttműködések kialakulására.

A kamara hivatalos folyóirataiban (Hivatásunk, Nővér) lehetőség van tudományos munkák megjelentetésére, ezért várjuk mindazok jelentkezését, akik elhivatottságot éreznek magukban szakmai cikkek, tudományos közlemények, szakdolgozati összefoglalók írására vagy akár mindennapi szakmai életképek bemutatására.

Szeretnénk megismerni a tagozat minél szélesebb körből érkező szakmai véleményét és javaslatát, ezért kérjük, írják meg nekünk, hogy milyen témában szeretnének továbbképzést, mi az, amiről bővebb információt szeretnének olvasni a tagozat oldalán, és várjuk a szakmánkkal kapcsolatosan felmerülő kérdéseiket is.

Várjuk azoknak a szakdolgozóknak a jelentkezését, akik elhivatottságot éreznek magukban az oktatás iránt, és megmérettetnék magukat vizsgabizottsági tag feladatok ellátásában. A pályázattal kapcsolatos információkról bővebben a kamara honlapján az országos szervezet/vizsgabizottsági tagság felületen olvashat.

A kamara számos szolgáltatással és kedvezménnyel kívánja segíteni a szakdolgozók mindennapjait (biztosítás, állásbörze, munkajogi tanácsadás, e-továbbképzés, stb.) kérjük, tájékozódjon a honlapunkon a lehetőségekről.

Amennyiben csatalakozni szeretne tagozatunkhoz, kérjük, olvassa el a tagsággal kapcsolatos információkat

 

Képalkotó diagnosztikai tagozat területi képviselői

Területi Tagozati Képviselő
Név
Telefon
E-mail
Országos tagozatvezető
Róka Tímea
+36 20 669 5421

Tagozatvezető

Tagozat vezetősége

VÁLASZTÁS 2023